skip to main | skip to sidebar

Pages

  • Home

Recepti za kuvanje

Recepti za kuvanje i spremanje hrane

Čorba od jagnjetine

9:06 PM |

Potrebno:
  • 200 gr jagnjećeg mesa
  • 50 gr korjenastog povrća ( po želji )
  • 30 gr crnog luka
  • 3 dl ulja
  • 20 gr brašna
  • 10 gr aleve paprike
  • 10 gr paradajz pirea
  • 20 gr svježe paprike
  • 5 gr milerama kajmaka
  • 40 gr svježeg paradajza
  • so
  • vegeta
Priprema:

Jagnjeće meso isjeći na kocke i dinstati na sitno sjeckanom crnom luku i korjenastom povrću. Kada se dobije rumena boja , dodati brašno, alevu papriku i paradajz pire.

Naliti toplom vodom i soliti po ukusu. Svježu papriku isjeći na kocke i dodati u čorbu, a zatim i paradajz isjeći na kockice. 

Kada je čorba dovoljno kuvana, dodati kajmak mileram i začin.

Labels: Čorbe 0 comments
Location: Herceg Novi
0 Responses

« Newer Post Older Post »
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Popularni postovi

  • Radina torta
  • Džem od višanja i malina
  • Akvarijum torta
  • Torta Ruska kapa
  • Džem od aronije i banana
  • Ledene kocke
  • Crna ruža
  • Govedja salata
  • Čokoladna torta bez jaja
  • Kremasti kolač od jagoda

Прикажи већу мапу

Pretraga sajta

Slana jela

  • Glavna jela (2)
  • Jela od mesa (8)
  • Pice (1)
  • Pite (6)
  • Salate (10)
  • Supe (3)
  • Čorbe (4)

Slatka jela

  • Kolači (26)
  • Torte (11)
  • Džemovi (6)
  • Sokovi (2)
  • Palačinke (1)
  • Sladoled (1)
  • Slatki Rolati (1)
  • Slatko (1)
Copyright (c) 2010 Recepti za kuvanje. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.