skip to main | skip to sidebar

Pages

  • Home

Recepti za kuvanje

Recepti za kuvanje i spremanje hrane

Bosanski djuveč

1:42 AM |

Potrebno:

  •  500 g mesa po vašem izboru
  •  500 g crnog luka
  •  šaka pirinča
  •  2 - 3 veća krompira
  •  4 smrznuta paradajza
  •  3 babure
  •  peršun
  •  so
  •  biber
  •  pola šolje supe
  •  masnoća
Priprema: 

Luk isjeckati i ispržiti. Meso isjeći na komadiće.

U podmazanu dublju tepsiju staviti prvo pirinač, zatim luk, na kolutove sječen krompir, meso,opet luk, sječeni paradajz, sječene paprike, posoliti naliti supom. Peći 2-3 sata.

Labels: Jela od mesa 0 comments
0 Responses

« Newer Post Older Post »
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Popularni postovi

  • Radina torta
  • Džem od višanja i malina
  • Akvarijum torta
  • Torta Ruska kapa
  • Džem od aronije i banana
  • Ledene kocke
  • Crna ruža
  • Govedja salata
  • Čokoladna torta bez jaja
  • Kremasti kolač od jagoda

Прикажи већу мапу

Pretraga sajta

Slana jela

  • Glavna jela (2)
  • Jela od mesa (8)
  • Pice (1)
  • Pite (6)
  • Salate (10)
  • Supe (3)
  • Čorbe (4)

Slatka jela

  • Kolači (26)
  • Torte (11)
  • Džemovi (6)
  • Sokovi (2)
  • Palačinke (1)
  • Sladoled (1)
  • Slatki Rolati (1)
  • Slatko (1)
Copyright (c) 2010 Recepti za kuvanje. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.